Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Alla olevien haastattelujen kautta pääset kurkistamaan opiskelijoiden ja ammattilaisten arkeen. Haastattelut ovat vain makupaloja ja poimintoja - erilaisia uratarinoita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin.

Edellinen 1 2 3 Seuraava

Lisätietoja

 

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Hän palvelee suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita asiakaslähtöisesti ja hyödyntää ammattisanastoa vierailla kielillä ja kulttuurien tuntemusta. Tärkeätä on myös toimia myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti, vastuullisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.

TARJOILIJA
-Asiakaspalvelun osaamisala

KOKKI
-Ruokapalvelun osaamisala

Haluatko tietää lisää ravintola- ja catering-alan opetuksesta? Lue lisää ePerusteet palvelusta!

 
 

© Opetus- ja kulttuuriministeriö

Palaute: ammattiosaaja@skillsfinland.fi

Toteutus: Skills Finland & julkaisujärjestelmä Base C6