Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Hän osaa palvella suomalaisia ja ulkomaisia asiakkaita asiakaslähtöisesti ja hyödyntää ammattisanastoa vierailla kielillä sekä kulttuurien tuntemusta. Lisäksi hän osaa toimia myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti, vastuullisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.
Tutustu tästä tähän tutkintoon liittyviin ammatteihin!
Katso tästä kaikki tutkinnot
Humanistiset ja taidealat
Tekniikan alat
- Ajoneuvoalan perustutkinto
- Elintarvikealan perustutkinto
- Kaivosalan perustutkinto
- Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
- Laboratorioalan perustutkinto
- Lentokoneasennuksen perustutkinto
- Maanmittausalan perustutkinto
- Pintakäsittelyalan perustutkinto
- Prosessiteollisuuden perustutkinto
- Puuteollisuuden perustutkinto
- Rakennusalan perustutkinto
- Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto
- Talotekniikan perustutkinto
- Teknisen suunnittelun perustutkinto
- Tekstiili- ja muotialan perustutkinto
- Veneenrakennusalan perustutkinto